Magazin
837 ogledov

Vedno ima čas za korenjaka, 2. del

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Od vseh najinih divjih noči in včasih neprespanih tudi zaradi učenja, sva sklenila poleti oditi na morje, kjer bi nabrala novih moči.

Rekla sva si, da ne bova počela ničesar in skušala najino spolno življenje potegniti za uzde, ter usmeriti v neke okvirje. Najela sva manjši apartma, ki nama je bil pisan na kožo, plaža je bila blizu, pa tudi lokalov za zabavo ni manjkalo. Pozabila sva na reči, ki sva jih poznala doma in prvi dan preživela bolj kot ne povsem samostansko. Se gledala, si želela, a tega nikoli povedala na glas ali nakazala s kakšno kretnjo. Uspelo nama je. A le prvi dan, dokler nisva našla nudistične plaže in se nasmehnila ob besedah "brez vsega".

Že sama hoja z opletačem med nogami in gledanje golih žensk, ki so sproščeno hodile naokoli, je bilo zame dovolj veliko breme. Ko pa sem potem ob sebi opazoval lepo Tatjano, ji mazal kožo, še posebej na ritnicah in kasneje prsih, sem moral leči na trebuh, kar pa ni bilo niti najmanj prijetno. Nasproti mene je ležala svetlolasa Nemka z razprtima nogama naravnost proti meni. Njena naoljena češpljica se je leno nastavljala sončnim žarkom, medtem ko je ogromni kosmati stvor poleg nje spal kot ubit.

Po dolgem času sem pomislil, da bi bilo zanimivo okusiti še kakšno drugo mucko razen Tatjanine, a sem se bal, da bi me gorila poleg seksi Nemke raztrgala na pol. Prav ta misel mi je pomagala umiriti nabreklega tiča, da sem lahko vstal in odšel do stranišča. Desnica je, jasno, švigala in vrnil sem se miren ter sproščen. Najbolj me je morilo čakanje na to, da je znova uplahnil, ko pa sem se vrnil k Tatjani, me je pričakala z zlobnim nasmeškom na obrazu. "Se greva dat dol?" je vprašala, kot bi nekdo prijatelja povabil na pivo. "Ja, seveda se greva!"

Vprašanje je bilo le kam. Njen pogled proti straniščem, od koder sem prišel, me ni pretirano vzburil. Misel na tisto, kar sem pred nekaj minutami počel tam in na higieno, o kateri pač ni bilo sledu, me je napeljala na razmišljanje o tem, kam bi se lahko zavlekla in opravila svoje. Do apartmaja se nama ni dalo, pa še obleči bi se morala, zato pa je bila odlična ideja, da odplavava nekoliko stran od obale in … Žal je nekoliko stran od obale pomenilo tudi to, da ne bova mogla stati na tleh, zato sva izvajala prave akrobacije v stilu vodnih plesalk, da sva prišla skupaj.

seks, par, partnerja, ljubezen, ljubljenje | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Njeno napol hrbtno plavanje je bilo izjemno naporno, jaz pa sem ob iskanju češpljice s svojim tičem precej garal z nogami. Vse skupaj je bilo pretežko, zato sva odplavala do pomola in se skrila podenj. Tla so bila blizu, lesen steber pa več kot pripraven za naslon. Tik nad nama se je sončila skupina turistov, a naju to ni odvrnilo od potešitve najinih potreb. Še nikoli naju ni, zato tudi tokrat ni moglo biti nič drugače. Prekršila sva najine obljube, da na morju tega ne bova počela v takšnem obsegu in pripetilo se je, da sva celo prekoračila najine običajne norme.

Apartma se je v naslednjih dneh spoznal z nagcema, ki sta na vsakem koraku izražala naklonjenost drug do drugega, pa čeravno je bil to le poljub sredi sobe in prijem za korenjaka, ali pa njegova roka med mojimi nogami. Ponoči sva seksala na balkonu, ker je bilo notri prevroče. Tudi zaspala sva tam in se zjutraj gola prebudila tik ob sosedih, ki so pričeli na svoj balkon nosit zajtrk. Res sva utrgana, a najino življenje je polno norih radosti, ki veselijo oba in upam, da mi nikoli ne bo potrebno iskati druge ženske, ker podobne verjetno nikoli ne bi več našel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.