Magazin
206569 ogledov

Velike težave na Pop TV-ju, kaj se dogaja?

Petra Kerčmar (24UR) Zajem zaslona
Nekaj bralcev nas je obvestilo, da je bilo spremljanje informativne oddaje 24UR od četrtka do nedelje zelo oteženo oz. praktično nemogoče. Kaj se dogaja?

"Ob ogledu oddaje 24UR se je neprestano slišal nekakšen hreščeč, neprijeten zvok. Ta se je krepil ob vklopih in izjavah ljudi na terenu. Težavo sem opazil v četrtek, petek in soboto," nam je dogajanje opisal eden od bralcev (ime hranimo v uredništvu). "Sprva sem mislil, da se je kaj zgodilo z zvočniki mojega televizorja. V paniki sem hitro "prešaltal" na druge televizijske programe in oddahnil sem si, ko sem videl, da je drugje z zvokom vse v redu," je še dodal bralec.

Drugi bralec nam je zaupal, da je težave opazili tako na televizijskem sprejemniku kot na spletni platformi NEO. "V soboto, ko sem znova gledal oddajo 24UR, sem bil presenečen, saj sem te težave zaznal že v četrtek. Kako to, da jim ni uspelo teh očitnih težav odpraviti že po prvi takšni oddaji? In enake težave so se pojavile tudi v nedeljo!" je potarnal drugi bralec. In s tem vprašanjem ter številnimi drugimi smo se obrnili na Pop TV-jevo službo za odnose z javnostmi. A odgovor je bil sila skop. 

Na Pop TV-ju so priznali, da so imeli težave z zvokom, kje je tičal razlog za to, da so številne gledalce po Sloveniji bolela ušesa, pa nam niso zaupali. "Minuli vikend smo pri predvajanju informativne oddaje imeli tehnični zaplet, ki smo ga skušali odpraviti v najkrajšem času," so za našo spletno stran pojasnili na Pop TV-ju.

So se pa preko naše spletne strani gledalcem vendarle opravičili za povišane tone. "Vsem gledalcem se za neljub pripetljaj iskreno opravičujemo," so zaključili v elektronskem sporočilu. Pop TV smo vprašali tudi, koliko gledalcev je bilo po njihovi oceni prizadetih na račun slabega zvoka, a tega odgovora nam niso posredovali.

A zanimivo: čeprav so nam s Pop TV-ja odgovor posredovali včeraj popoldne, pa se jim je enaka težava, ki so jo odpravljali čez vikend, pojavila tudi v ponedeljkovi oddaji 24UR. Enake težave so se pojavile tudi v oddaji 24UR Zvečer. Tehničnih težav tako očitno tudi po odgovoru na naše vprašanje še niso odpravili. Kako pa bo danes?

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 23
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 10:39 24.januar 2024.

    Pop bi se moral preimenovati v belo snežinko !

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:26 24.januar 2024.

    A bodo odpuščanja tako kot na rtv?

  • becar 08:06 24.januar 2024.

    Rešitev, ne glejte WEF skorupirancev in agendarskih cenzuristov.