Magazin > VIP
5 ogledov

10-milijonska tožba za Jennifer Lopez

Jennifer Lopez in Marc Anthony Žurnal24 main
Jennifer Lopez se obeta tožba dekleta bivšega moža Ojanije Noe, ki bi rada unovčila domače posnetke bivših zakoncev, medtem ko si Jennifer prizadeva, da videoposnetki ne bi postali javni.

Ojani Noa, bivši mož Jennifer Lopez, in njegovo dekle Claudia Vasquez bi namreč rada ustvarila film iz starih domačih posnetkov Noe in J. Lo, na katerih je tudi gola Jennifer. Ker pa se ta z objavo posnetkov ne strinja in onemogoča filmski projekt, naj bi Claudia, ki trdi, da je Jennifer navedla napačna dejstva na sodišču, da bi dosegla prepoved, Lopezovo tožila za 10 milijonov dolarjev.

Tožba ima po mnenju Eda Meyerja, ki prav tako sodeluje pri tem filmskem projektu, tudi osebne razsežnosti. "Vasquezova je srečala Jennifer Lopez že večkrat. Sovražita druga drugo," je povedal. "Lani jo je Jennifer Lopez novinarju Invisona oklicala za 'kurbo'."

Meyer tudi ne verjame, da gre pri tem za pevkino željo po zasebnosti, temveč za rivalstvo. "Menimo, da celotna tožba zoper Ojanija in mene v povezavi s filmom in domačimi posnetki sloni na sovraštvu Jennifer Lopez do Ojanija Noe, ki je skupaj s Claudio Vasquez," pridaja.

Tokrat pa ni prvič, da se je morala Lopezova ukvarjati z Noo po koncu njunega 11-mesečnega zakona leta 1998. Pred leti je slavna pevka od njega dobila pol milijona dolarjev, ker je kršil njuno pogodbo o zaupnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.