Magazin > VIP
29 ogledov

10 tisoč za igralkine neretuširane fotke

Lena Dunham FameFlynet
Februarska naslovnica revije Vogue, ki jo krasi igralka Lena Dunham, je pritegnila veliko pozornosti znanega bloga, ki je v zameno za neretuširane fotografije ponudil 10 tisoč dolarjev.

Blog Jezebel je dal modni reviji Vogue mamljivo ponudbo. Deset tisoč dolarjev (približno 7.300 evrov) v zameno za neretuširane fotografije igralke Lene Dunham, ki krasi februarsko naslovnico. V roku dveh ur so fotografije tudi dobili. "Kot sem pričakovala, Lena izgleda fantastično. Poleg očitnih popravkov svetlobe in senc, kar bi retuširali pri vsaki reviji, so neretuširane fotografije precej popolne," je sporočila urednica bloga, Jessica Coen.

Coenova je ob tem še poudarila, da neretuširanih fotografij ni hotela videti zato, ker jo je zanimalo, kako igralka izgleda v resnici, "saj to lahko vidimo vsako nedeljo", temveč zato, ker je hotela videti, "kako Vogue obravnava različne ženske."

Na to nenavadno ponudbo se je kmalu odzvala tudi igralka sama, ki je na Twitterju zapisala: "10 tisočakov? Dajte to raje kakšni dobrodelni oragnizaciji, potem pa naročite HBO." (Lena igra v priljubljeni HBO-jevi seriji Punce, op. p.). Njene fotografije v reviji Vogue lahko vidite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.