Magazin > VIP
6355 ogledov

13-letnica pred smrtjo dobila neprecenljivo darilo

lyric Instagram
Za 13-letno Lyric je bil usoden tumor.

Pevka Beyonce žaluje za svojo oboževalko, 13-letno Lyric Chanel, ki je izgubila boj s tumorjem na možganih, s katerim se je borila dve leti. 

Najstnica nikoli ni izgubila upanja in se je pogumno borila z boleznijo ter svoj boj delila na Instagramu, kjer ji je sledilo več kot 650 tisoč ljudi, med njimi sta bili tudi pevki Beyonce in Cardi B.

13-letnica je maja sporočila novico, da se je tumor skrčil, avgusta pa je spet udarila kruta usoda, saj je tumor spet zrasel. Njena družina je 4. marca sporočila, da ima Lyic pred seboj le še nekaj dni življenja. Že naslednji dan je najstnica za vedno zaprla oči. Tik pred smrtjo pa je od svojega idola, Beyonce, prejela neprecenljivo darilo. Zvezdnica je združila nekaj svojih pesmi, v eni je besedo "baby" zamenjala z "Lyric", in jih posvetila dekletu. 

"Hvaležni smo, da je Lyric, preden je zapustila ta svet, še lahko slišala, kako poješ,“ se je pevki zahvalila družina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lyric Chanel🤪💕 (@yhung.chanel_)

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 09:34 14.marec 2021.

    fuj pa neprecenljivo darilo, če bi tile bogatuni, dali samo nekaj drobtinic, bi lahko oraganzirali nemogoče operacije in zdravljenje, tako kot si urejajo zase. zadnjič sem gledal oddajo o bolnikih z krvnim rakom, pa ni denarja za eno napravo , ...prikaži več ki stane par 100K€. in celo SLO dohtarji dobijo +30k€na mesec, pa dajo kaj za to mašino ?, samo ti grebatorji iz UKC če bi dali 10%decemberske plače, pa bi že bla kupljena.