Magazin > VIP
36 ogledov

1,5 milijona evrov vreden dar

Skupaj sta od leta 2002, poročila pa sta se leta 2008. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Če ima ljubezen ceno, je Beyonce s svojim rojstnodnevnim darilom za svojega moža zagotovo pokazala svojo. Kupila mu je namreč 2 milijona dolarjev oziroma 1,5 milijona evrov vreden avto.

Pevka Beyonce je svojemu soprogu za 41. rojstni dan kupila najdražji avto na svetu. To je Bugatti Veyron Grand Sport, vreden 1,5 milijona evrov. Tako se je Jay-Z-jeva kolekcija, ki vsebuje tudi Maybach 62S, Ferrari F430 Spider in Pagani Zonda Roadster, pridružila še ta "igračka". Ta model avta ima le malo ljudi na svetu, med njimi so Simon Cowell, Tom Cruise, Tom Brady in modni oblikovalec Ralph Lauren.

Beyonce pa avta ni kupila v nenadnem navdihu, temveč je bila na čakalni listi za avto že od lanskega leta. "Očitno denar ni dejavnik pri Beyonce,vendar bo Jay ganjen, da je med vsemi stvarmi izbrala nekaj, kar mu bo drago še leta," je povedal neznani vir za Sun.

Lani se je par, ki je poročen od leta 2008, znašel na vrhu Forbesove lestvice kot par, ki skupaj zasluži največ na leto, in sicer naj bi med junijem 2008 in junijem 2009 zaslužila več kot 122 milijonov dolarjev oziroma več kot 91 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.