Magazin > VIP
89 ogledov

19-letnico zamenjal za 19-letnico

Damjan Janković je za Delo dejal, da Electa ni imela direktnega odnosa s Stolnik Žurnal24 main
Županov starejši sin Damijan Jankovič je svoje bivše dekle, 19-letno Maxime Pikula, zamenjal za svežo romanco. Tudi tokrat je Damijanova izbranka skoraj dvajset let mlajša od njega.

Iz zaupnih, a zanesljivih virov smo izvedeli, da starejši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića Damijan Janković uživa v objemu nove ljubezni. 19-letno Maxime Pikula je zamenjal za 19-letno temnolaso lepotico Ursulo.

Poleg Damijana nasledila tudi avto

Parček je svojo ljubezensko zgodbo začel letos poleti, v javnosti pa naj bi se prvič pokazal septembra na nogometni tekmi Slovenija – Estonija v ljubljanskih Stožicah. Zanimivo je tudi, da je Ursula gimnazijska sošolka Damijanovega bivšega dekleta Maxime. Eksotična lepotička pa sošolki ni prevzela le fanta, ampak tudi avto. Janković naj bi namreč Maxime podaril avtomobil višjega cenovnega razreda BMW Z4, ki ga sedaj vozi Ursula. Osemintridesetletni sin ljubljanskega župana je sicer znan po tem, da rad razvaja svoja dekleta. Maxime naj bi to s pridom izkoriščala, medtem ko je Ursula iz drugačnega testa, saj tudi sama izhaja iz premožne družine.

Izvedeli smo še, da mladenka veliko časa preživi na Damijanovem domu in ga pridno prevaža naokoli, ker naj bi bil še vedno brez izpita.

Za komentar o novi ljubezni smo Damijana poklicali, a je bil za nas nedosegljiv.

Komentarjev 3
  • principiumnovum 11:18 01.oktober 2011.

    Gulazn eldeesarska!

  • pilotko 08:04 01.oktober 2011.

    Čez dva meseca bo samo nasmeh bolj grenak -MAFIJSKA familija. Kamenikovi na mamilih, butasti zelenjavarski opankarji na mestnih nepremičninah !

  • Jery 09:52 30.september 2011.

    ma dej, kaksen pa ni .. xD