Magazin > VIP
29 ogledov

24-letnik spal z več kot 500 ženskami

Mario Falcone Youtube
Resničnostni zvezdnik Mario Falcone se je pohvalil, da je pri svojih 24 letih v posteljo spravil že več kot 500 žensk.

Zvezda britanskega resničnostnega šova The Only Way Is Essex Mario Falcone je v svojem zadnjem intervjuju razkril številne pikantnosti iz svojega zasebnega življenja, med drugim tudi, da je do zdaj spal z že več kot 500 ženskami ter da mu je uspelo v enem samem večeru v posteljo spraviti kar pet različnih. "Mogoče bo podatek, da sem spal z več kot 500 ženskami, razjezil ljudi, vendar sem bil takrat samski in mislim, da je to popolnoma sprejemljivo," meni Mario, ki je nedolžnost izgubil pri 15 letih. Sam je imel dve dekleti po dve leti, ko pa se je razšel z njima, se je odločil izkoristiti vse ugodnosti samskega življenja. "Moj največji podvig je bil, da sem v eni noči spal s petimi ženskami," se je pohvalil.

Danes je italijanski žrebec sicer v srečni zvezi s sotekmovalko v šovu Lucy Mecklenburgh. "Z Lucy veliko seksava. Veliko bolj vznemirljivo je kot takrat, ko sem se zbujal in ob pogledu na dekle ob sebi pomislil: 'Odidi!"' je priznal. Se je pa potožil, da je pred nastopom v šovu vedel, da se dekleta spogledujejo z njim zaradi njegovega dobrega videza in šarma, sedaj pa ni prepričan, ali to počnejo le zato, ker se pojavlja na televiziji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.