Magazin > VIP
95 ogledov

25 centimetrov "krajša" Špela

Špela Grošelj Facebook
Priljubljena slovenska pevka Špela Grošelj se je v teh dneh odločila za nekoliko krajšo pričesko.

Špela Grošelj si je za prehodno obdobje ob menjavi podaljškov omislila precej krajšo pričesko. "Vsake toliko časa se mi zdi fajn narediti malo spremembe, že samo zato, da nisi ves čas isti," nam je o svoji odločitvi povedala simpatična pevka. Poleg tega Špeli, ki se aktivno ukvarja s športom, krajši lasje prav gotovo dobro pridejo tudi pri rekreaciji, saj je z njimi precej manj dela. "Veliko manj časa mi vzame, da si jih potem uredim," nam je povedala, vendar dodala: "Ampak vprašanje je, kako se bom počutila na odru. Rada imam dolge lase in verjamem, da je v laseh moč."

Tako še ne ve, koliko časa bo zdržala s svojo novo podobo, vendar je to prav nič ne skrbi, saj se zaveda, da ima lahko že v dveh urah nazaj dolge lase. O spremembi barve pa plavolaska, ki ima po naravi sicer temno rjave lase, prav nič ne razmišlja, saj ji je blond barva všeč.

Fotografijo s svojo novo podobo je objavila tudi na Facebooku in požela številne pohvale. Kaj pa vi pravite o njeni novi pričeski?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.