Magazin > VIP
9105 ogledov

32-letna britanska pevka umrla v hotelu

Daniella Obeng Facebook
Umrla je v Dohi.

Pevko Daniello Obeng so našli v hotelu v glavnem mestu Katarja, v Dohi. 32-letnica je zapustila Veliko Britanijo, ker si tam življenja ni mogla več privoščiti, primerne službe pa ni našla. Mlada mamica je imela namreč tumor na možganih, zaradi katerega je imela epileptične napade. Kljub temu so ji odvzeli del socialne pomoči in jo razglasili za dovolj zdravo za delo.

Obengova je v Dohi našla delo v hotelu, kjer so jo najeli kot pevko. Njen partner je povedal, da se mu zdi njena smrt nenavadna, saj se tako dobro kot tik pred smrtjo že nekaj časa ni počutila. "V zadnjih šestih mesecih ni imela nobenega napada,“ je dejal in razložil, da je 32-letnica po obisku pri nevrologu odklonila operacijo, saj se njeno stanje ni slabšalo. Šest dni po prihodu v Katar je umrla. Njeni najbližji predvidevajo, da je bil zanjo stres, ki ga je s sabo prineslo potovanje, prevelik. Za seboj je pustila sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.