Magazin > VIP
65 ogledov

40 ljudi toži Mary-Kate in Ashley Olsen

Mary Kate in Ashley Olsen Žurnal24 main
Nadure, mobing, delo do onemoglosti … Nekdanja pripravnica je vložila tožbo proti modni hiši "Elizabeth and James and The Row", ki je v lasti dvojčic Mary-Kate in Ashley Olsen.

Shahusto Lalani, ki je leta 2012 pet mesecev brezplačno delala za slavni igralki, je podprlo še 40 drugih nekdanjih pripravnic.

Kanadčanka, ki sedaj tudi sama dela kot modna oblikovalka, trdi, da je delala 50 ur na teden, poleg tega je morala tudi ponoči odgovarjati na elektronska sporočila in zaposlenim pomagati pri zasebnih opravkih. "Delaš tako kot zaposleni, čeprav te nihče ne plačuje. Izvajali so mobing. Nekateri so jokali," pravi Lalanijeva, ki je še razkrila, da je bila najhujša od vseh glavna oblikovalka modne znamke. "Delati sem morala za tri. Ves čas sem ji morala biti na voljo, tudi ponoči.“

Zaradi dela je morala v bolnišnico, saj je bila popolnoma dehidrirana. "Zunaj je bilo 40 stopinj. Lahko bi se do smrti preznojila, saj sem v trgovino vlekla plašče, ki so tehtali 20 kilogramov," je še potožila Lalanijeva.

Blagovna znamka obtožbe zanika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.