Magazin > VIP
44182 ogledov

41-letni mož Ivanke Trump zbolel za rakom

Jared Kushner Profimedia
Med predsedovanjem Donalda Trumpa bil bitko z zahrbtno boleznijo.

Jared Kushner, mož Ivanke Trump, ki je v času predsedovanja Donalda Trumpa delal kot njegov svetovalec, bo kmalu izdal knjigo "Breaking History: A White House Memoir". V njej med drugim razkriva, da je leta 2019 zbolel za rakom ščitnice.

Slabo novico mu je povedal Sean Conley, Trumpov osebni zdravnik. "Na jutro, ko sem bil na poti v Teksas, kjer sem prisostvoval odprtju nove tovarne znamke Louis Vuitton, me je zdravnik, ki je delal v Beli hiši, Sean Conley, potegnil v zdravniško kabino letala Air Force One. 'Dobili smo rezultate testov. Videti je, kot bi imeli raka. Takoj se moramo dogovoriti za operacijo.'" je Jared opisal dan, ko je izvedel za diagnozo. Za bolezen je izvedel oktobra, operirali so ga še pred zahvalnim dnevom.

Na srečo so raka odkrili še pravočasno, so mu pa morali kljub temu odstraniti velik del ščitnice. Kushner se je bal, da po operaciji ne bo mogel več govoriti. O svojem zdravstvenem stanju je obvestil le ženo, dva svetovalca in vodjo kabineta. "Šlo je za osebno težavo, ki ni bila za javnost," je zapisal. 

Čeprav je bolezen pred predsednikom skrival, je ta zanjo izvedel. Na dan operacije ga je Trump poklical v ovalno pisarno in ga na samem vprašal, ali je zaradi operacije živčen. Kushner ga je vprašal, kako je zanjo izvedel, nakar mu je Trump odgovoril: "Sem predsednik. Vse vem. Razumem, da želiš takšne stvari obdržati zase, tudi jaz jih. Ne skrbi zaradi dela. Vse je pod nadzorom."

Knjiga bo izšla v drugi polovici avgusta.

Komentarjev 1
  • Avatar Indiana_Gaby
    Indiana_Gaby 17:21 26.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec dje bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com