Magazin > VIP
65 ogledov

51-letni igralec in 16-letnica divje seksata

Doug Hutchison www.doughutchison.com
Igralec Doug Hutchison, ki se je pred kratkim poročil s 16-letno Courtney Stodden, pravi, da z ženo ves čas divje seksata. Courtney ga je celo označila za pravega tigra v postelji.

Mladoletna Courtney Stodden, ki se je konec junija poročila s 35 let starejšim igralcem Dougom Hutchisonom, je zaradi njegove želje v zakon vstopila nedolžna. Njuno spolno življenje pa je po njenih besedah že tako divje, da je Douga označila za pravega tigra. "Najin seks je neverjeten. Še dobro, da ni bil on devičnik," je za britanski časnik Daily Mail povedala Courtney.

Mladoporočenca tako še naprej razburjata javnost, a se na to ne ozirata preveč, pa čeprav se je  Dougu zaradi poroke odpovedala celo družina. "Postala sva najkontroverzenjši par na svetu," je povedal Doug, ki je najbolj znan po vlogi v filmu Zelena milja. "V Hollywoodu obstaja le eno pravilo in to je, da ni pravil," je še dodal igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.