Magazin > VIP
14503 ogledov

54-letna zvezdnica umrla v kopalni kadi

Sridevi Kapoor
Filmski svet je izgubil še eno legendo. Na dan prihajajo nove informacije.

Bollywoodska igralka Sridevi Kapoor je umrla v soboto zvečer v Dubaju, kamor je odpotovala na nečakovo poroko. Zvezdnica je dočakala le 54 let. Mediji so sprva pisali, da je bil za igralko usoden srčni napad, sedaj pa se je razvedelo, da se je utopila v kopalni kadi. Izgubila naj bi ravnotežje in padla v vodo. V njeni krvi so našli sledi alkohola. 

Sridevi je veljala za eno najbolj popularnih igralk v Indiji. Njena kariera se je začela, ko je bila stara štiri leta, vrhunec pa je dosegla v devetdesetih letih, ko je prejela dva "indijska oskarja" (Filmfare Award) za najboljšo glavno igralko. 

Zvezdnica je za seboj pustila moža, producenta Boneyja Kapoorja, in dve hčerki. Na njeno smrt so se odzvali številni bollywoodski igralci. Oglasila se je tudi Priyanka Chopra, ki je povedala, da ne najde besed, in vsem, ki so igralko ljubili, izrekla sožalje.
Zadnji film je Sridevi posnela leta 2017.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.