Magazin > VIP
40 ogledov

5moških.com na Prešernovem trgu

Predstavo 5moških.com si 22. junija lahko ogledate brezplačno. (Foto: Marko Ocep Žurnal24 main
Uspešno predstavo 5moških.com je videlo že rekordnih 200 tisoč gledalcev in to je presežek, ki si zasluži praznovanje. To se bo odvilo točno v središču Ljubljane, na Prešernovem trgu.

"Nasmejali smo že 200 tisoč obrazov in ne mislimo se ustaviti. Z izvabljanjem smeha iz ljudi mislimo nadaljevati, naj se smeh širi po vsej domovini," so odločeni Lado Bizovičar, Sebastian Cavazza, Matjaž Tribušon, Rado Mulej, Matjaž Javšnik in Jurij Zrnec.

 

Krivi bodo za prešeren smeh

V sredo, 22. junija, zvečer se bo Prešernov trg v Ljubljani spremenil v gledališče in popularni moški bodo brezplačno nasmejali vse, ki bodo ta večer prišli v središče Ljubljane. Na posebnem praznovanju skupnega smeha bodo razkrite resnice o moških, ki naj bi jih razumela vsaka ženska in v katere verjamejo predstavniki močnejšega spola.

 

Večer pa ne bo le špasen in poln smeha, obarvan bo tudi dobrodelno. Špas teater se je povezal z ZPM LJ – Moste Polje in skupaj bi radi zgradili temelje za Hišo sreče – Družinski center za družine, ki potrebujejo najrazličnejšo pomoč. Kako lahko pomagate vi? Pošljite sms z besedo SPAS na 1919 in prispevajte 1 evro za Hišo sreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.