Magazin > VIP
7067 ogledov

63-letna Sharon Stone s posnetkom v bikiniju navdušila!

Sharon Stone Profimedias
Občudujoče jo gleda celo pes.

Sharon Stone je pred 30 leti s filmom Prvinski nagon osvojila srca moških po vsem svetu. In moški tudi danes vzdihujejo za njo, saj je Sharon tudi pri 63. letih videti fantastično. 

Zvezdnica je na družbenem omrežju objavila posnetek v rumenem bikiniju in navdušila svoje sledilce. Brez ličil in nasmejana do ušes je res prava paša za oči. "Kraljica“ in "prelepa“ sta le dva komentarja navdušenih oboževalcev, ki se lepotice ne morejo nagledati. Več kot očitno jo občuduje tudi njen kuža Bandit. "Celo pes se slini,“ se je pošalila Sharonina sledilka. Ja, zagotovo ni edini …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Kot rečeno je Sharon zaslovela s trilerjem Prvinski nagon. Za slavo se lahko zahvali prizoru, v katerem je prekrižala noge in pokazala, da ne nosi spodnjic. Igralka je v svojih spominih razkrila, da si je režiser zaradi tega prizora od nje prislužil klofuto. Sharon so namreč prosili, naj sleče spodnjice, ker se je belina preveč svetlikala in bi vsi vedeli, kaj nosi pod obleko. Zagotovili naj bi ji, da njene nožnice v filmu ne bodo pokazali. Ko so jo po snemanju poklicali v pisarno, v kateri so jo čakali režiser, agenti in odvetniki, in ji pokazali posnetek, je razočarana igralka režiserja udarila.

Komentarjev 3
  • jan631 20:55 28.junij 2021.

    Stara kura,polna holesterola župa.

  • Ender3 16:09 28.junij 2021.

    Ena, edina, večna Sharon.S. 😊