Magazin > VIP
37 ogledov

70 tisoč dolarjev za otroško sobo

Elton John in njegov soprog David sta ponosna starša sina. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Po rojstvu sina, ki ga je za Eltona Johna in njegovega partnerja Davida nosila nadomestna mati, je čas za opremo otroške sobe. Zvezdnik pa zanjo ne misli odšteti nič manj kot 70 tisoč dolarjev.

Neimenovani vir pravi, da sta Elton in David svojega prijatelja oblikovalca prosila za pomoč pri opremljanju sobe za sina Zacharyja, ki ga je nadomestna mati zvezdnikoma rodila na božično noč.

 

Modni oblikovalec Patrick Cox, ki se sicer ukvarja z oblikovanjem čevljev, se je tako lotil opremljanja razkošne sobice v Windsorjevem dvorcu, kjer naj bi v poštev prišlo le najbolj razkošno pohištvo. Zanj sta zvezdnika pripravljena odšteti po več tisoč funtov.

 

"Soba bo zelo razkošna, ko bo končana. David in Elton imata rada stvari, ki govorijo same zase in ki kažejo, koliko imata pod palcem," je pojasnil vir in dodal, da bo Elton za opremo celotne sobe odštel okoli 70 tisoč dolarjev (približno 52 tisoč evrov).

 

In ker se trenutno vse vrti okoli Zacharyja, se je 63-letni pevec odločil, da bo glasbo za zdaj postavil na stranski tir, saj se želi popolnoma posvetiti očetovstvu. "Zach je zdaj Eltonovo življenje, on je dedič vsega njegovega bogastva. Vsak, ki misli, da bo očetovske odgovornosti preložil na varuške, se moti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.