Magazin > VIP
28 ogledov

75-milijonska tožba za sestre Kardashian

Khloe Kardashian Žurnal24 main
Sestre Kardashian se soočajo s 75-milijonsko tožbo, ker naj bi s tem, ko so se umaknile iz pogodbe s podjetjem Revenue Resource Groups, uničevale njihov sloves.

Podjetje Revenue Resource Group, ki je izdalo posebno kreditno kartico s slikami sester Kardashian, je vložilo tožbo zoper slavno trojico zaradi slabe publicitete. Sestre naj bi namreč škodile njihovemu slovesu, saj so prekinile dogovor, da bodo zaščitni obraz njihove kreditne kartice, in tako od sester na sodišču zahteva povrnitev škode v znesku 75 milijonov ameriških dolarjev.

Sestre Kardashian so se namreč konec lanskega novembra odločile prekiniti sodelovanje z omenjenim podjetjem, ko se je izvedelo, da morajo uporabniki njihove kartice plačevati številne dodatne stroške. Posledično se je začela preiskava, ali je s tem kršen ameriški zakon o pravicah potrošnikov.

Podjetje je v četrtek vložilo tožbo zaradi uničevanja slovesa podjetja, ker so se umaknile iz njihove dve leti trajajoče pogodbe, kot je zapisano v vloženih spisih na sodišču v Kaliforniji. Tožba zadeva sestre Kim, Khloe in Kourtney Kardashian ter njihovo mamo in menedžerko Kris Jenner in družinsko podjetje Dash Dolls. "Podjetje je en mesec čakalo s tožbo in upalo, da se bo to uredilo. Niso hoteli v tožbo,“ je pojasnil odvetnik Revenue Resource Group Scott Rudd.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.