Magazin > VIP
63 ogledov

800 milijonov bo po Princu podedovala nekdanja odvisnica in prostitutka

Tyka Nelson Youtube
Če ni zapustil oporoke, bo večino premoženja po pokojnem pevcu Princu podedovala njegova sestra.

Premoženje pokojnega pevca Princa je ocenjeno na 800 milijonov ameriških dolarjev. 

Za zdaj ni znano, ali je zapustil oporoko, če je ni, pa bo večino premoženja dobila njegova sestra Tyka Nelson, ki je dve leti mlajša od njega. Poleg Tyke bodo dediči najbrž tudi polsestre in polbratje, ki jih je sedem. 

Po poročanju Daily Maila je, takoj ko je izvedela za bratovo smrt, prišla na njegovo posestvo, ki ga bo, če ne bo oporoke, podedovala. Po dostopnih informacijah sta si bila s Princem blizu, čeprav sta imela tudi težke trenutke, prav ona pa je v četrtek nagovorila oboževalce pred njegovo hišo in se jim zahvalila. 

Po zakonih, ki veljajo v Minnesoti, premoženje v primerih, ko umre neporočena oseba brez otrok, dedujejo starši, stari starši ter bratje in sestre. Starši niso več živi, tako da je edini dedič Tyka, ki ni poročena in ima dva sinova. 

Največ vredna glasba, ki je ni prodal založbam

Največji del premoženja je njegova glasba, saj je za razliko od drugih glasbenikov obdržal lastništvo nad posnetki in glasbo izdajal v samozaložbi. Med neobjavljenimi pesmimi naj bi bil tudi celoten jazz album, ki naj bi ga snemal z legendarnim Milesom Davisom

Tudi Tyka je delala na glasbeni karieri, a se je vse sesulo zaradi odvisnosti od drog. Razprodajala je svoje premoženje in se prostituirala. "Bila sem mati samohranilka z dvama sinovoma. Prodajala sem svoje telo, da jih bil lahko nahranila ter jim kupila plenice," je dejala v nekem intervjuju. 

Razkrila je še, da se najbolj sramuje, da je otrokoma vzela televizor in ga prodala, da bi lahko kupila drogo ter da je prodala avtomobil, ki ji ga je podaril brat. 

Kasneje se je rešila odvisnosti in se ponovno zbližala z bratom. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.