Magazin > VIP
7819 ogledov

87-letni igralec zahteval ločitev od 59 let mlajše žene

Ivan Krasko
1/4
To je razlog, da je zakona ruskega zvezdnika že konec …

Ivan Krasko po treh letih zakona želi ločitev od žene Natalie, ker se z njim ni želela ljubiti. Pa ne zato, ker bi bil Ivan zanjo morda kakšno leto prestar, ampak zato, ker verjame, da so njegovi plavalci še tako poskočni, da bi brez težav zanosila. "Že od samega začetka nisva veliko seksala, ker moja žena ni želela zanositi. Otrok je dokaz ljubezni. Vsak zakonski par bi moral imeti otroka,“ meni Ivan, ki si je že našel novo družico, 27-letno Julijo, s katero se namerava poročiti. "Tako seksi je. Vem, kje in kako se ga dotikati. Ko sem se ga prvič dotaknila, se je obnašal, kot že 10 let ne bi imel spolnih odnosov,“ pravi zaljubljena Julija, ki si z igralcem želi otrok.

Par pa ima veliko težavo, saj Natalii ni do ločitve, ker igralca še vedno ljubi. Kot pravi, je odraščala v revnih razmerah in ker tudi z Ivanom nimata veliko denarja, se boji, da bi ista usoda doletela tudi njunega otroka. "Nočem postati mama samohranilka. Otroci so velika odgovornost. Niti svojega stanovanja nimava,“ pravi razočarana žena.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.