Magazin > VIP
32462 ogledov

93-letna vdova Seana Conneryja pozirala v bikiniju

Micheline Roquebrune, Sean Connery Profimedia
"Bondovo dekle" navdušilo sledilce.

Od smrti za mnoge najboljšega Bonda, igralca Seana Conneryja, bosta konec oktobra minili dve leti. Zvezdnik je za seboj pustil ogromno užaloščenih oboževalcev, sina, vnuke in ženo Micheline Roquebrune, s katero je bil poročen 45 let.

Par je nazadnje skupaj živel na Bahamih, kjer vdova še vedno živi in uživa življenje. To je s posnetkom dokazala igralčeva vnukinja Saskia, ki je s 93-letno slikarko pozirala v bikiniju. Splet je navdušen!

"Dve prelepi dami", "Neverjetno", "Bondovi dekleti," se glasi le nekaj komentarjev mladenkinih sledilcev. 

Saskia pa je bila zelo navezana tudi na svojega dedka. Ko je umrl, se je od njega na spletu poslovila z ganljivimi besedami. "Nemogoče je opisati najino ljubezen, povezavo in prijateljstvo. Prav tako je nemogoče opisati izgubo, ki jo čutim. Moje življenje nikoli ne bo več isto, ampak vem, da bdiš nad menoj. Hvala za 25 let, polnih ljubezni in smeha."

 

Komentarjev 1
  • Barbara_Clark 10:03 19.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎