Magazin > VIP
53 ogledov

Aaron Carter na rehabilitaciji

Aaron naj bi imel težave z odvisnostjo. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Mlajši brat Nicka Carterja, Aaron Carter, se je prijavil v rehabilitacijski center.

23-letni Aaron, ki je že kot desetletni deček osvajal glasbene lestvice, se zadnje čase zaman trudi oživeti svojo glasbeno kariero. Čeprav se je Aaron lotil snemanja nove plošče in sodeloval v šovu Ples z zvezdami, njegovi karieri zaenkrat ne kaže najbolje.

Mladi pevec se je namreč po poročanju revije People prijavil v rehabilitacijski center. Njegov menedžer Johnny Wright je v sporočilu za javnost zapisal, da si je Aaron "vzel čas za zdravljenje čustvenih in duhovnih težav, s katerimi se spopada". "Izbral je kraj, kjer ga bodo dobro vodili in zadovoljili njegove potrebe, kar mu bo pomagalo na glasbenem potovanju, na katerega se podaja," je dodal Wright.

Carterja so leta 2008 v Teksasu aretirali zaradi posedovanja marihuane, leta 2009 pa je prišlo na dan, da dolguje kar milijon dolarjev davkov, za kar je mladi pevec v nekem intervjuju obtožil svoja starša, ki sta menda zapravila ves njegov denar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.