Magazin > VIP
20 ogledov

Aaron Carter v solzah

Aaron je trenutno brez denarja in živi pri svojem menedžerju. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Mlajši brat Nicka Carterja, člana že davno pozabljene skupine Backstreet Boys, je v intervjuju priznal, da so ga starši izkoristili.

Aaron Carter se je v Guinnessovo knjigo rekordov uvrstil kot najmlajši izvajalec, ki je prejel platinasto ploščo. Toda cena za njegov uspeh je več kot visoka. 22-letni Aaron je v nekem intervjuju svoje starše obtožil, da so ga izrabili. "Nikogar ne želim žaliti, povedati želim le svojo plat zgodbe," je povedal mladi pevec, ki je leta 1997 zaslovel s svojo pesmijo Crush On You.

Do leta 2002 je izdal štiri albume, igral v šestih filmih in gostoval v različnih TV-serijah. Do konca 90. let je bil Aaron eden izmed najbogatejših otrok v Hollywoodu, njegovo slavo in denar pa so starši brez slabe vesti izkoristili.

"Z mojim denarjem sta počela, kar sta hotela. Vse, kar sem dobil za 18. rojstni dan, je bil dolg v višini dveh milijonov dolarjev," je Aaron razkril v intervjuju. Mladi pevec se je kmalu zatem začel vdajati drogam in alkoholu, saj ni mogel nositi bremena, ki sta ga nanj preložila starša.

Mladi Carter je danes povsem brez denarja, živi pa s svojim menedžerjem in producentom Johnnyjem Wrigthom, ki je sodeloval tudi z Britney Spears in Justinom Timberlakom. "Johnny me podpira in mi pomaga, da se spet postavim na noge," je povedal Aaron, ki trenutno snema novi album.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.