Magazin > VIP
8 ogledov

Adele na svojih koncertih pijana

Adele FameFlynet
Priljubljena britanska pevka Adele se je včasih pred vsakim svojim koncertom pošteno napila, nekoč pa je na odru celo zgrmela s stola.

Prihodnji mesec bodo Adelini oboževalci lahko kupili pevkino biografijo, v kateri so zapisane vse njene skrivnosti in stvari, ki jih morda še niste vedeli. Knjiga med drugim opisuje tudi Adelino temačno obdobje, ko se je vdajala alkoholu, kar je seveda vplivalo na njene nastope. Preden je stopila na oder, se ga je pošteno nacedila, nekoč pa je celo padla s stola. Več čas pa naj bi tudi pozabljala besedila svojih pesmi. Danes pevka pravi, da je bilo to najhujše obdobje njenega življenja. "Moji nastopi so se odvijali pozno v noč, ob dveh zjutraj. Do takrat sem bila že pošteno nažgana," je priznala 24-letna glasbenica.

V biografiji je pojasnjeno, da je Adele začela piti zgodaj v svoji karieri in predvsem zaradi moških, ki so z njo ravnali slabo, je za revijo American Magazine pojasnil pisec biografij Marc Shapiro. Ta je tudi razkril, da je imela prvo negativno izkušnjo, ko jo je biseksualni partner prevaral. "Svojo bolečino je hotela pozdraviti z alkoholom, od česar je kmalu postala odvisna," je pojasnil Shapiro, ki se je podpisal pod Adelino biografijo, ki nosi naslov Adele: The Biography. Pred tem je ubesedil tudi življejski zgodbi Justina Bieberja in pisateljice J. K. Rowling.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.