Magazin > VIP
5 ogledov

Adele noseča že 7 mesecev?!

Adele FameFlynet
Adele je konec junija oznanila, da je v veselem pričakovanju, pri tem pa "pozabila" omeniti, da jo do rojstva njenega prvega otroka sedaj ločita le še dva meseca.

Videti je, da se je priljubljena britanska pevka Adele odločila novico o svoji nosečnosti zadržati zase do zadnjega. Spomnimo, 30. junija je Adele na svoji uradni spletni strani objavila, da bosta s partnerjem Simonom Koneckijem postala starša. Zdaj pa se je razvedelo, da pevka svojega prvega otroka pričakuje že septembra.

Kako ji je uspelo nosečnost tako dolgo skrivati od javnosti? S pomočjo širokih oblačil in s tem, da se je izogibala pojavljanju v javnosti. Tako je med drugim maja preskočila podelitev Billboardovih nagrad, čeprav je osvojila kar 12 kipcev, ko pa se je pred kratkim pojavila na nekem dogodku, je zavrnila fotografiranje in pogovor z mediji. "Adele je v zadnjih nekaj mesecih komaj kdaj zapustila hišo, da bi nosečnost čim dlje zadržala zase," je potrdil vir blizu pevki ter dodal: "Sedaj se vse vrti okrog dojenčka."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.