Magazin > VIP
4 ogledov

Adele prebudila deklico iz kome

Adele FameFlynet
Adelina pesem Rolling In The Deep je odigrala neverjetno vlogo v življenju in preživetju britanske deklice Charlotte Neve, ki je že nekaj mesecev hirala v komi.

Sedemletna Charlotte Neve je lani aprila po možganski krvavitvi in dveh operacijah padla v komo, zdravniki pa niso bili nič kaj optimistični glede njenega okrevanja. Navkljub slabim napovedim pa je deklica po tednu dni v komi dokazala, da se čudeži še vedno dogajajo.

Ko so namreč na radiu predvajali pesem grammyjeve nagrajenke Adele z naslovom Rolling in the Deep, ki je bila ena Charlottinih najljubših pesmi, je njena mama Neve ob njej začela peti. V tistem trenutku se je Charlotte nasmehnila. "Nisem mogla verjeti. To je bilo prvič, odkar je v komi, da se je odzvala na nekaj. Medicinske sestre so bile šokirane in so mi rekle, naj nadaljujem s petjem, ona pa se je ponovno nasmehnila," je povedala srečna mama.

Po nekaj dnevih je bila deklica že toliko pri močeh, da je lahko vstala iz postelje in začela z intenzivnimi terapijami. "Tako pogumna in odločna je," je povedala ponosna Neve o svoji hčerki, ki zdaj okreva doma, se uči ponovno hoditi, začela pa je tudi že obiskovati šolo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.