Magazin > VIP
38 ogledov

Adele razkrila, zakaj je nehala kaditi

adele Profimedias
Adele pravi, da bi jo kajenje zagotovo pokopalo.

Adele je povedala, da je prenehala kaditi, saj bi sicer zagotovo umrla. "Če bi zbolela za rakom na pljučih, bi bila za to kriva sama. Na to ne bi bila ponosna,“ je razložila 27-letnica in dodala, da je s kajenjem prenehala tudi zaradi svojega sinčka Angela, ki je sedaj star že tri leta.

Pevka je do leta 2011 na dan pokadila približno 25 cigaret. Zaradi težav z glasom je morala tistega leta odpovedati več koncertov. Zvezdnica, ki se bo na svetovno turnejo podala prihodnje leto, sedaj na srečo bolje skrbi za svoje zdravje. Odpovedala se namreč ni le kajenju, temveč tudi pretiranemu pitju alkohola. Poleg tega je izgubila veliko kilogramov. Kot je povedala, ji je to uspelo po tem, ko se je odpovedala pitju čaja. "Včasih sem spila tudi po deset skodelic. V vsako sem dala dve kocki sladkorja, se pravi 20 kock na dan. Sedaj čaja ne pijem več in imam več energije kot včasih.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.