Magazin > VIP
14 ogledov

Adele zanikala govorice o raku na grlu

Adele Flynet
Britanska pevka je po razmahu govoric o njenem domnevnem raku na grlu podala izjavo, v kateri je še enkrat poudarila, da gre na operacijo zaradi krvavečih glasilk.

Zatem ko je 23-letna Adele v petek oznanila, da gre na operacijo glasilk in mora zato odpovedati vse napovedane koncerte za leto 2011, so se med preteklim koncem tedna razmahnile številne govorice, da ima slavna glasbenica v resnici raka na grlu.

Na srečo trditve le niso bile resnične, kar je včeraj potrdil tudi njen tiskovni predstavnik. "Ponavljamo, da gre Adele na operacijo zaradi krvavečih glasilk. Vse preostale navedbe glede njenega stanja so stoodstotno neresnične," je zatrdil.

Pevka, ki ima že vse leto težave z grlom, se tako pripravlja na operacijo glasilk, po kateri pa "pričakujejo popolno okrevanje". Zdravniki pa so ji že sedaj naročili, da bo morala paziti na svoj glas in si popolnoma opomoči, preden se bo lotila kakršnihkoli novih delovnih obveznosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.