Magazin > VIP
46 ogledov

Adisova punca o tem, da bi jo zamenjal

Adis Ajkić Planet TV
Eva, dekle priljubljenega tekmovaca šova Bilo je nekoč Adisa, razkrila, zakaj je rekel, da jo je pripravljen zamenjati.

"Adis je tak kot v resnici, čustven in deloven, a vsega še ni pokazal. Ne spušča se v prepire, kar mi je zelo všeč. Zagotovo mu je težko zaradi pomanjkanja hrane, a tega ne bo pokazal, saj ve, kakšen je njegov cilj. Prišel je zmagati in mislim, da mu bo uspelo," je o svojem fantu povedala Eva, ki je z Adisom v zvezi že dve leti. 

Lepotička vsak dan spremlja oddajo in pridno shranjuje vse objave o svojem dragem, pa je tudi on tako lojalen? Preden je šel v šov, je namreč povedal: "Če mi v šovu kakšna punca priraste k srcu, ne bom gledal na to, ali imam punco ali ne. Če se mi bo zdelo, da mi bo z njo bolje, potem bom z njo."  A Eva pravi, da sta se doma pogovorila in ve, zakaj je to rekel. "Morda je to del taktike, da bi z navidezno simpatijo v šovu prišel dlje, vendar mislim, da ni bojazni, da bi drug drugega prizadela," je v Adisa prepričano njegovo dekle. Lepo, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.