Magazin > VIP
77 ogledov

Adnan: "Kuhinja je preblagi izraz, to je Masterchef"

Adnan Buljubašić Ana Gregorič
Adnan Buljubašić, ki je v soboto izpadel iz šova Big Brother, nam je izdal, kaj je v šovu zaigrano in kaj ne.

Ste pričakovali sobotni izid, nad katerim so bili celo vaši sotekmovalci vidno šokirani?
Že cel dan sem jim govoril, da se bo zgodilo nekaj nepričakovanega in res se je. Verjetno tudi zato, ker so gledalci glasovali, kdo naj ostane notri in ne, kdo naj zapusti šov. Presenečen pa sem tudi, kako sem se v tem času prikupil sotekmovalcem. Verjetno zaradi svoje neposrednosti. Celo Alen je jokal, čeprav ne vem, zakaj.

Gre res za kuhinjo, mnogi so namreč mnenja, da ste iz šova leteli, ker ste vedeli resnico o skrivni družini?
Kuhinja je preblagi izraz, to je Masterchef, a zaradi pogodbe o tem ne bi rad govoril. Ni zrežirano, se pa stvari zapeljejo tako, da produkcija dobi želene rezultate. Že z izbiro karakterjev se ve, kako bodo stvari potekale. Nalogo sem izpeljal, moj namen ni bil, da izdam skrivno družino, a očitno to ni bilo dovolj.

Zanimivo, da sta prva iz šova letela najmanj težavna lika.
Za Diano smo vedeli, saj se ni želela izpostavljati, ne v pozitivni, ne v negativni smeri. Jaz pa sem pač moral oditi.

Od kje se torej poznate z Grego in Jasminom?
Z Grego sva bila prejšnjo sezono poskusna stanovalca v hiši Big Broter, sam pa sem kasneje sodeloval tudi v produkciji, tako da dobro vem, kaj se dogaja v zakulisju. Z Grego sva zunaj postala prijatelja, Jasmina pa poznam z letošnjega castinga. 

Je v resnici res vse tako napeto kot je prikazano pred kamerami ali gre le za šov?Provokacije so namerne, zaigrane, reakcija pa spontane. Nekateri imajo res šibke karaterje, zato lahko pričakujemo, da se bodo prepiri le še stopnjevali. Sploh med Tamaro in Almo.

Kaj pa odnos med Erikom in Alenom, bi lahko prišlo do pretepa?
Erik je šibek kar se tega tiče, a je dovolj pameten, da si ne bo nakopal tožbe. Alen pa tudi ne bo položil roke na nikogar. Vesta, da ju to ne bi pripeljalo nikamor.

Zakaj je Alen s strani tekmovalcev tako osovražen?
Provokacija, dominantnost, o vsem vse ve, res je težko z njim, zagotovo je najbolj težak karakter v šovu.

Kdo torej je vaš favorit?
Klemen je en zelo zanimiv karakter in res mu privoščim zmago. Pa tudi Alenka, ki je sicer prikupno zmedena, a eno velik sonček.

Povedali ste, da boste nekoga zunaj pogrešali, je ta oseba vaše dekle?
Uradno sem samski, a imam osebo, s katero preživim ogromno časa in ki jo zelo spoštujem. Tega z romanco v šovu nisem želel ogroziti, čeprav sem imel priložnost. Tako z Alenko kot s Tamaro.

Komentarjev 2
  • wester62 14:20 21.marec 2016.

    ne rabi nič odkriti ker se iz avijona vidi ,da je 90% odigranega in učenega. največ pove to ko v spovednici nekdo prebije pol ure a kaže samo dve minuti.kaj pa ostalo dela. pa še in še nelogičnih situacij.je pa ...prikaži več edino res da so prav take like izbirali ,da se bo dogajalo tisto kar oni želijo in jim sugerirajo.ti bi za denar ne samo družino izdali ampak tudi si odrezali nogo za everčke.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:04 21.marec 2016.

    "Ni zrežirano, se pa stvari zapeljejo tako, da produkcija dobi želene rezultate."Ee točno zato jz ne gledam letos Big Brotherja. Že z izbiro lutke za voditeljico so namignil da bo letos vse plastično.