Magazin > VIP
61 ogledov

Adnan: "Mirela je prebutasta, da bi igrala"

Marko, Mirela Voyo/ zurnal24.si
Adnan o svoji najbolj razvpiti sotekmovalki Mireli.

Adnan, ki je iz šova Big Brother izpadel v soboto, pravi, da je že v šovu napovedal, kaj se bo zgodilo z Mirelino medijsko podobo.

"Mirela je prebutasta, da bi igrala neko igro. Mislim pa, da tudi ni zaljubljena v Marka. Pri njej so bolj hormoni, saj je že sama povedala, da brez seksa lahko zdrži le deset dni. Najprej je ciljala na Erika, ker ni bilo odziva, pa je napadla sorodno dušo – Marka. On je en tak medo, ki le hodi od hladilnika do stranišča in nazaj. Jaz sem ji povedal, da bo na vseh naslovnicah, a se mi je le smejala. Mirela sicer ni slaba, le obnaša se kot kakšna sončnica, kot piha veter. Najprej je govorila, koliko ji pomeni družina, nato pa ... Glede na to, da jo doma čaka partner in otroci, bo imela zaradi svojih dejanj v šovu še veliko težav," pravi Adnan.

Komentarjev 3
  • Vesna Dolšak 23:52 22.marec 2016.

    Sto ljudi - sto čudi. :)

  • maresem 19:05 21.marec 2016.

    kaj bo ko bo prišla ven? Ena navadna drolja z IQ kmečke kokoši.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:37 21.marec 2016.

    Bolj hormoni? A je neandertalc al kaj? Hormone se da kontrolirat in brzdat, še posebej če imaš doma ljubezen ki čaka da prideš domov. To ni noben izgovor. A zdej k so pa "hormoni" pa to ni varanje al kaj? ...prikaži več Neumnosti.To kar je pa govorila kako ji pomeni družina je pa res prazno. Hormoni ti več pomenjo k družina.... ti si totalno nezrela. In ne razumem kako lahko tako nezrela oseba gre družino delat. Ni mi jasn.