Magazin > VIP
19 ogledov

Adrianin diamantni povratek

Adriana Lima, Victoria's Secret
1/21
Žurnal24 main
Vrnitev manekenke Adriane Lima na modne brvi je bila izjemno bleščeča. Odprla je modno revijo Victoria's Secret in nosila dva milijona dolarjev vreden nedrček z diamanti.

Po rojstvu hčerke je vrhunska manekenka Adriana Lima včeraj znova stopila na modno brv. Na modni reviji Victoria's Secret v New Yorku je pokazala svojo izklesano postavo in mišice, ves čas pa so jo spremljali varnostniki. Nosila je namreč diamantni nedrček Bombshell, vreden kar dva milijona ameriških dolarjev.

Gre za unikaten nedrček, okrašen s tri tisoč belimi diamanti, svetlomodrimi safirji in ovalnimi topazi. Pri oblikovanju je pomagal italijanski draguljar Damiani, šest ljudi pa ga je izdelovalo kar 1500 ur.

Adriana je poročena s srbskim košarkarjem Markom Jarićem, lani pa sta dobila prvorojenko Valentino. Lepotica se je med nosečnostjo zredila za 23 kilogramov.

Manekenske kolegice so bile presenečene nad njenim videzom. "Občudujem jo, videti je božansko, na obrazu pa se ji vidi, da je srečna," je povedala manekenka Karolina Kurkova.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.