Magazin > VIP
30 ogledov

Affleck obtožen spolnega nadlegovanja

Casey in njegov svak Joaquin. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralca in režiserja Caseyja Afflecka je filmska producentka Amanda White obtožila spolnega nadlegovanja, zaradi česar od zvezdnika zahteva dva milijona dolarjev odškodnine.

Amanda White je kot producentka delala pri prihajajočem filmu o Caseyjevem svaku, Joaquinu Phoenixu. Po njenih besedah ji Casey kot režiser biografije I’m Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix ni želel plačati, ko je zavrnila njegovo povabilo za seks.

 

Producentka se je zato odločila za tožbo v višini dveh milijonov dolarjev, mlajšega brata Bena Afflecka pa je obtožila spolnega nadlegovanja. Po njenih besedah ji je igralec večkrat ponujal seks na delovnem mestu, kar pa Caseyjev odvetnik odločno zanika.

 

"Obtožbe gospodične White so popolnoma brezpredmetne, kar bomo tudi dokazali," je pojasnil njegov odvetnik. Ker je Whitova od projekta odstopila že pred enim letom, so Caseyjevi predstavniki prepričani, da se želi producentka le okoristiti z zvezdnikovim premoženjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.