Magazin > VIP
34 ogledov

Affleck se bo preživljal z 1,50 dolarja na dan

Ben Affleck FameFlynet
Igralec Ben Affleck se je odločil, da se bo nekaj časa preživljal z le 1,50 dolarja na dan, saj želi s tem izraziti podporo ljudem, ki živijo v revščini.

Ben Affleck spodbuja svoje oboževalce, naj podprejo 1,4 milijarde ljudi, ki vsak dan živijo v ekstremni revščini. Igralec želi, da se mu v okviru kampanje Live Below The Line pridružijo pri tem, da pet dni zapored za hrano zapravijo le 1,50 dolarja na dan. "1,4 milijarde ljudi živi z manj kot 1,50 dolarja na dan. Sam se bom pridružil kampanji, kaj pa ti?" je zapisal na Twitterju.

Igralcu so svetovali, naj celoten proračun 7,50 dolarja zapravi v začetku tedna, kupi pa naj cenovno dostopnejšo hrano, kot so testenine in riž.

Kampanji se bodo pridružili tudi drugi zvezdniki, kot so igralci Jonah Hill, Josh Groban, Sophia Bush in Tom Hiddleston, ki hočejo prav tako opozoriti na vse večji problem revščine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.