Magazin > VIP
10 ogledov

Agencije bi se greble za Janšo

Janez in Urška primerno ljubezensko gnezdece še iščeta. Žurnal24 main
Nepremičninske agencije bi bile kupcev, kot sta Janez Janša in Urška Bačovnik, več kot vesele, ponudile bi jima celo poseben popust.
Janez Janša in njegova izbranka Urška Bačovnik sta potrdila govorice, da iščeta novo skupno gnezdece, a idealnega stanovanja oziroma hiše, kjer bi zaživela skupno življenje, še nista našla.

Sicer pa jima kaže bolje kot "navadnim smrtnikom", saj so jima nekatere nepremičninske agencije pripravljene ponuditi poseben popust.

Pri ABC Nepremičninah so Janezu in Urški pripravljeni ponuditi posebne plačilne pogoje, če se odločita za nakup stanovanja preko njihove agencije. "Vsak bi se potrudil pridobiti takega kupca, saj se s tem dvigne vrednost okoliških stanovanj. Tako bi verjetno pridobili še kakšnega kupca več," je povedal Andrej Kuplenk, direktor ABC Nepremičnin.

Tudi v družinskem podjetju Gabra bi bivšemu premierju Janezu Janši brez pomisleka ponudili posebno ponudbo. Miran Gabruč, direktor podjetja, je povedal, da bi se zanj še posebej potrudili.

Popolnoma drugačnega mnenja pa so v tretji agenciji, ki smo jo poklicali, a želijo ostati neimenovani. Pri njih ne vidijo nobenega razloga za posebne popuste, obravnavali bi ju kot vse ostale kupce.

Ne bosta šla na Mesarsko
Govorice, da naj bi se selila v dupleks na Mesarski cesti, ne držijo. Najbolj znani politični par je namigovanja tudi uradno zanikal, stanovanja s pogledom na Golovec si nista niti ogledala, kaj šele, da bi premišljevala o nakupu. Sta pa zato potrdila, da skupno domovanje res iščeta.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.