Magazin > VIP
23 ogledov

Aids, estradniki in Salome

Salome pravi, da se estradniki radi udeležujejo njenih zabav. (Foto: Željko Stev Žurnal24 main
Salome.
 Na svoji rojstnodnevni zabavi (se) bo novopečena ženska zabavala ob zvokih housa.

"Na varno ljubljenje je absolutno treba opozarjati, saj so se danes ljudje, kar se tiče seksualnosti, preveč sprostili. Mislim, da zato, ker ni nujno, da danes zaradi aidsa umreš. Ljudje, predvsem heteroseksualci, radi seksajo brez kondoma," Salome pravi o razlogih, zakaj je za zabavo izbrala moto Ljubite se varno.

 

Ljudje, predvsem heteroseksualci, radi seksajo brez kondoma.
 

Estrada varna pred mediji

Rojstnodnevni žur bo danes ob 21. uri v klubu Ultra, na njem pa starleta pričakuje tudi številne znane obraze.

 

"Estradniki radi prihajajo na moje zabave, ker se punce in fantje uredijo, so prijazni, ker na mojih partyjih ni pretepov in imajo mir. Medijem nerada puščam, da estradnikom težijo in jih fotografirajo," na vprašanje, zakaj estradniki z njo tako radi žurirajo, odgovarja Salome in dodaja, da je letos poleg drugih povabila stilistko in vizažistko Katjo Fašink, televizijsko voditeljico Nino Osenar in manekenko Iris Mulej.

 

"House je moderen"

Danes bodo v Ultri glasbo vrteli didžeji Devious, Angel Anx in Carlton. Salome, ki bo upihnila 42 svečk, o njihovi izbiri pravi: "So dobri, poleg tega pa mi je house z vokalom všeč. Je plesna in seveda tudi moderna glasba."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.