Magazin > VIP
196 ogledov

Al Bano hoče hčer razglasiti za mrtvo

Al Bano EPA
Italijanski pevec Al Bano, ki je zaslovel v 80. letih prejšnjega stoletja, je prosil sodišče v Brindisiju, naj razglasi njegovo od leta 1994 pogrešano hčerko za domnevno mrtvo.

Ylenio Carrisi so nazadnje videli 6. januarja 1994 v New Orleansu, ko se je za takrat 23-letnico izgubila vsaka sled. Skladno z italijansko zakonodajo lahko sodišče osebo razglasi za domnevno mrtvo, če je ta pogrešana več kot deset let. "Želel sem si, da mi tega ne bi bilo treba storiti nikoli. Čakal sem deset let dlje, kot je potrebno. Prepričali so me s tehničnimi razlogi, da vložim zahtevek," je Al Bano, katerega pravo ime je Albano Carrisi, povedal italijanski tiskovni agenciji Ansa. "Ne pozabite, da gre za domnevno smrt. To navsezadnje pomeni, da še vedno obstaja iskrica upanja," je dodal.

V skladu s postopki bo sodišče pred razglasitvijo domnevne smrti počakalo šest mesecev in tako dalo priložnost komurkoli, ki ima morda kak podatek o Carrisijevi, da spregovori.

Ylenia, ki bi bila danes stara 42 let, se je Al Banu rodila v zakonu z Romino Power. Zakonca sta se pet let po izginotju hčerke ločila. Pred leti so se pojavila namigovanja, da je Ylenia storila samomor, nekateri pa so prepričani, da je še vedno živa. Med njenim iskanjem so se pojavili številni ljudje, ki so jo videli, Al Bano pa je do zdaj verjel le eni zgodbi: neki varnostnik je pred leti izjavil, da je videl žensko, zelo podobno Ylenii, ki je skočila v reko Mississippi. Obalna straža je preiskala reko, a ni našla nobenega trupla, zato so predvidevali, da jo je odneslo v odprto morje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.