Magazin > VIP
28 ogledov

"Alanis Morissette me je imela za talko"

Alanis Morissette Mario Treadway FameFlynet
Nekdanja varuška toži zvezdnico Alanis Morissette, ker ji ni plačala nadur, poleg tega naj bi delala v nemogočih pogojih. Varuška trdi, da jo je pevka celo imela za talko.

Bianca Cambeiro je na losangeleškem sodišču vložila tožbo proti pevki Alanis Morissette in njenemu možu Mariu Treadwayu, ker naj bi odklanjala plačilo in z njo ravnala zelo grdo. Bianco sta najela pred dvema letoma, da je skrbela za njunega takrat enoletnega sina Everja. Bila je najeta kot nočna varuška, ki je delala 12 ur, od 21. do 9. ure zjutraj, za plačilo 25 dolarjev (približno 18 evrov) na uro.

Pod nobenim pogojem ni smela iz otroške sobe

Bianca trdi, da ji parček nikoli ni plačal nadur, poleg tega ji nista omogočila odmora za malico, včasih pa je morala delati tudi sedem dni zapored brez prestanka. Alanisinega sina ni nikoli smela pustiti samega, četudi je spal. Zvezdnica je zahtevala, da je v sinovi sobi ostala celo noč, sobe ni smela zapustiti pod nobenim pogojem, odšla je lahko, ko je prišla dnevna varuška.

Januarja 2012 je Bianca vprašala pevkino računovodjo, zakaj ni plačana za nadure, ta pa ji je odgovorila, da tega pač ne počnejo. Bianca je pri družini delala do marca letos, a ni jasno, če je dala odpoved, ali pa je bila odpuščena.

Od para zdaj zahteva 100 tisoč dolarjev zaradi psihičnih težav, ter dodatnih 30 tisoč za neplačane nadure.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.