Magazin > VIP
27 ogledov

Albert odpravil zlobne govorice o svojem zakonu

Knez Albert in Charlene Wittstock Žurnal24 main
Princ Albert se je odločil razčistiti z govoricami o svojem zakonu z nekdanjo plavalko Charlene Wittstock. Sicer je priznal, da sta na medenih tednih spala v ločenih hotelih, vendar naj bi bilo to iz praktičnih razlogov.

Princ Albert in njegova novopečena žena Charlene sta se pred dnevi vrnila iz Južne Afrike, kjer sta preživljala svoje medene tedne, zatem pa organizirala manjšo tiskovno konferenco, na kateri sta želela utišati govorice o njunem zakonu.

O mladoporočencih so namreč v medijih krožile številne navedbe, nazadnje pa so se mediji razpisali o tem, da na svojih medenih tednih spita v ločenih hotelih, ter celo navajali, naj bi Charlene ujela Alberta pri varanju in mu zaradi tega odvzela potni list. Sedaj se je tudi princ odločil razčistiti zadevo. "Moja družina je že dolgo predmet govoric, ki jih povzroča ljubosumje. Želim izraziti svoje ogorčenje nad temi govoricami. Neznosno je," je priznal princ.

Albert se je dotaknil tudi navedb v zvezi z njunimi medenimi tedni. "Včasih naju takšne zgodbe nasmejijo, denimo ko so mediji poročali, da s princeso nisva spala v istem hotelu v Južni Afriki." Princ je sicer priznal, da sta spala v ločenih hotelih, vendar naj bi bilo to iz popolnoma praktičnih razlogov. "Po enem obisku sem prespal v drugem hotelu, ker sem imel zjutraj poslovni sestanek v bližini. To je bil edini razlog, zakaj s Charlene nisva bila skupaj to eno noč," je zatrdil monaški prestolonaslednik.

Je pa paru uspelo "uiti paparacem" na počitnicah v Mozambiku, kjer sta bila od 9. do 20. julija. Po Albertovih besedah je bil "oddih čudovit". "Niso naju motili," je pojasnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.