Magazin > VIP
50 ogledov

Albertova nekdanja ljubimka udriha po Charlène

princesa Charlene EPA
Nicole Coste, mati Albertovega nezakonskega sina, je spregovorila o svojem otroku in o monaški kneginji Charlène.

Éric Alexandre Stéphane Coste, nezakonski sin monaškega kneza Alberta, je star že deset let. Njegova mama, nekdanja stevardesa Nicole Coste, ga ni nikoli izpostavljala v javnosti in tudi sama se je vedno držala nazaj. S sinom živi daleč stran od dvora, a očitno si je 42-letnica sedaj zaželela nekaj medijske pozornosti.

V intervjuju za Daily Mail je spregovorila o svojem sinu in tudi o Albertovi ženi, o kateri pa ni našla lepih besed. "Charlène naj pomisli na nedolžnega otroka. Ne želim je napadati, a mislim, da jo razjeda ljubosumje,“ je dejala Nicole, ki pa ni želela razkriti, na kaj oziroma koga naj bi bila princesa ljubosumna.

Odnos med Albertom in njenim sinom pa očitno ni najboljši. "Alexandre svojega očeta pogreša. Žalosten je, počuti se nezaželenega.“ Je pa Albert za svojega sina vsaj finančno poskrbel. Nicole in Alexu je namreč kupil prelepo posestvo ob Azurni obali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.