Magazin > VIP
138 ogledov

Alen in Tamara sta si na snidenju skočila v lase

Big Brother biljard
1/3
Osebni arhiv
Nekdanji stanovalci hiše Big Brother, tako letošnji kot lanski, so se zbrali in skupaj zaigrali biljard. A med dvema tekmovalcema je ostala napetost, ki se je še spomnimo iz hiše.

Nekdanje resničnostne zvezde, predvsem tekmovalci zadnjih dveh Big Brotherjev, so se zbrali in skupaj nastopili na VIP turnirju v biljardu. Zmagovalec turnirja je bil Alen Andrić, za katerega je Miha Zajc povedal, da je z veseljem pokazal ponos zaradi zmage: "Pa ja, saj vemo, kakšen je. Poln sam sebe. Tekmovanje je vzel zelo resno. V zadnji partiji je premagal Tamaro. Videlo se je, da se med njima še vedno kreše, tako kot je bilo v hiši.“

To je potrdila tudi simpatična Štajerka: "Ja zgubila sem proti svojemu največjemu sovražniku iz hiše Big Brother (smeh). Hotel me je malo provocirati, a ni imel šans, jaz sem se borila še bolj kot sem se v hiši.“ Ko smo jo vprašali, če ji gre še vedno na živce, tako kot ji je šel v hiši, pa je povedala: "On je človek zase, karakter zase. Meni on nikoli ne bi mogel biti prijatelj, sicer jaz nimam zamer, mi je pa šel na živce, ker je imel svoje 'fore', tako kot v hiši. On je vseved in je tudi pri biljardu bilo tako.“

Pa Alen? Ta je bil nad dogodkom, ki ga je organiziral Zajc, popolnoma navdušen: "Bilo je fantastično! Vse je bilo super, edina stvar, ki ni bila v redu je to, da se nas je premalo zbralo. Vse bi bilo lepše in bolj zanimivo, če bi nas bilo več.“ Za Tamaro in igro, ki sta jo odigrala, pa je povedal: "Tamara se je borila, a je vseeno padla (smeh).“ Dodal je, da sta bila zelo tekmovalno, a da se nista kregala. Dodal je, da komaj čaka na ponovno snidenje.

VIP turnir v biljardu je sicer organiziral lanskoletni tekmovalec žMiha Zajc, sicer državni podprvak v biljardu, ki se je pred kratkim tudi vrnil iz evropskega prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.