Magazin > VIP
11480 ogledov

Alen Kobilica in Maja Prašnikar: Tako se je začela njuna ljubezenska zgodba

alen kobilica RTVS
Nekdanji maneken o ljubezni do življenja.

maja prašnikar, alen kobilica | Avtor: Instagram Instagram
Zvezdana Mlakar je v svoji oddaji in RTVS gostila nekdanjega manekena Alena Kobilico, s katerim sta govorila o njegovih začetkih v svetu mode in življenju brez vida, ki ga je Alen izgubil leta 2008 po operaciji tumorja.

Alen optimizma in volje do življenja kljub udarcu usode nikoli ni izgubil. Pravi, da je slepota le trenutno stanje in da je prepričan, da bo nekoč spet videl. "Ljudi delim na pozitivne, optimistične, svetle, takšne, ki dajejo v energijskem smislu. In pa negativne, pesimistične, temne, takšne, ki jemljejo. Vsak ima v sebi oboje, v svoji osnovi pa sem jaz optimist,“ je dejal.

Spregovorila sta tudi o njegovi družini. Kot je znano, je danes uspešni podjetnik pred šestimi meseci prvič postal oče. "Jaz sem se odločil, da bom imel mlad družino, tako da mi je uspelo. Pri 50. sem dobil otroka. Meni se zdi, da pri 50. ravno začneš živeti. Pri 20., 30. še nisi čisto pri stvari, toliko nekih stvari je, še malo se loviš, ne vsi, ampak večina.“

Alen, ki v očetovski vlogi zelo uživa, je povedal, da je sinu ime Val Alen Kobilica. Drugo ime je izbral sam – v odsotnosti otrokove mame. Njegova izbranka Maja Prašnikar je rodila doma. Na upravno enoto je Alen šel v družbi doule in se v zadnjem hipu spomnil, da bi dal sinu še drugo ime – Alen. Doula je bila nad idejo navdušena, saj Val Alen spominja na skupino Van Halen. Majo je Alen tako doma presenetil s spremembo, ki jo je na srečo dobro sprejela. 

Na vprašanje, kako se je zaljubiti v nekoga, ki ga ne vidiš, je Alen Zvezdani razložil, da je vedel, kako je Maja videti, saj se je spominja iz časov, ko je še pela.

Njuna ljubezen pa se je začela s poslovnim povabilom. Alen, ki skupaj z nekdanjo ženo Karin Šimonka izdeluje veganske sladolede, je potreboval vplivneže, ki bi predstavljali znamko. Iskali so nekoga, ki živi njihovo filozofijo. Prijatelj ga je spomnil na Majo, s katero je stike navezal preko Facebooka. Ostalo je zgodovina ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.