Magazin > VIP
403 ogledov

Alenka Bikar drugič postala mamica

Mali Matic je najbolj podoben sestrici Piki, ko je bila še dojenček. (Foto: Boru Žurnal24 main
Pred kratkim je Alenka Bikar povila drugega otroka.

Nekdanja slovenska atletinja Alenka Bikar je 10. julija rodila fantka. Kot nam je zaupala, je porod potekal normalno, čeprav je bilo vse zelo na hitro.

Ime Matic, kakor je fantku ime, je družinica izbrala skupaj. Njegova starejša sestrica Pika se je novega člana družine že zelo veselila, zato mamici zdaj rada pomaga. "Zelo jo vključujem zraven, da se ne bi čutila zapostavljeno. Malce se že čuti, saj bi rada, ko jaz hranim Matica, jedla tudi ona," nam je zaupala novopečena mamica.

Pri porodu je bil ves čas navzoč Alenkin dolgoletni partner in malčkov očka Marjan Kern. Ker je dopoldne v službi, se svojim najdražjim pridruži popoldne, ko Matica z veseljem pocrklja.

Alenka nam je še povedala, da se z malčkom počutita dobro. "Vse je super, le jémo malce premalo, tako da ga moram zdaj malo več hraniti," nam je še zaupala in hitro dodala, da zdaj že pridno jé.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.