Magazin > VIP
15512 ogledov

Alenka Bratušek pokazala lepo hčer

Alenka Bratušek Anže Petkovšek Intervju s predsednico stranke SAB Alenko Bratušek.
Je podobna mamici?

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek na družbenih omrežjih kdaj pa kdaj deli tudi kakšno fotografijo iz svojega zasebnega življenja, na primer s potepa s kolesom ali dela na vrtu.

Tokrat se je poklonila svoji hčerki, Nuši Cvjetičanin, ki danes praznuje 29 let! "Pred 29 leti je mojemu življenju dala nov smisel ... Vse najboljše pikica moja!" je zapisala ob skupni fotografiji.

Pod posnetkom se je nabralo ogromno čestitk, a tudi komentarjev o Nušini lepoti, ki jo je vsekakor podedovala po mami. "Kopija mame", "Jabolko ne pade daleč od drevesa", "Kako sta si podobi", se glasi le nekaj komentarjev ministričinih sledilcev, ki ne morejo verjeti, kako podobni sta si Alenka in Nuša.

Bratušek ima sicer še sina Oskarja, ki je nogometni igralec in šteje 25 pomladi. 

Komentarjev 22
 • Boschtjan Zupanchich 06:35 23.maj 2023.

  Jooooooojjj, kolk je NagnusnoNagravžna tale Antislovenska Zlobna Pokvarjena Grda Zabita Neumna Trapasta Bedna Parazitska Zajedalska Zažiralska Uničecalska barantuškova krastača Lenuharska Lena Lenka .. !!! ! !!! Upam, da se je tale uboga hčerka vsaj malo Manj po njej vzela .... ...prikaži več ker drugače sta pa to že dve katastrofi skupaj na kvadrat !!! ! !!!

 • Avatar NickMason
  NickMason 22:13 22.maj 2023.

  Odvisno kolk popiješ

 • Pierre 21:06 22.maj 2023.

  Ne vem ZAKAJ se ti ''pomembneži'' slikajo s svojimi otroci? Vprašanje za psihologa... Da je ''lepa'', no ja, vsake oči imajo svojega malarja, meni se NE zdi ''lepa''!!!!!!