Magazin > VIP
441 ogledov

Alenka Gotar in Anže Šuštar zaročena!

Alenka Gotar Anže Šuštar youtube.com
Glasbenika Alenka Gotar in Anže Šuštar sta spet skupaj in zdi se, da sta bolj srečna kot kdajkoli prej. Pevka je za naš medij potrdila veselo novico …

Alenka Gotar in Anže Šuštar sta se pred malo več kot pol leta razšla, saj je bilo zaradi njune zveze preveč pritiska. Tako medijskega kot s strani bližnjih. Alenka je namreč 17 let starejša od Anžeta, česar njegovi starši takrat niso dobro sprejeli. Po letu dni sta se razšla, zdaj pa smo izvedeli, da sta ponovno par in da sta celo zaročena. To sta razkrila v videospotu.

Potrdila zaroko

Ansambel Anžeta Šuštarja je skupaj z Alenko posnel videospot za pesem Še vedno si tu, ki jo je Anže napisal za svojo izbranko, in je posnet po resničnih dogodkih. V štirih minutah si lahko ogledamo povzetek njune romance in njunih težav, na koncu pa vidimo, da Anže Alenki nadene prstan. Alenko smo poklicali in vprašali, če sta se res zaročila. "V spotu ni ene stvari, ki ne ustreza resnici, nimam kaj več dodati,“ je na kratko povedala, ko smo ji čestitali za zaroko, pa se nam je z nasmehom veselo zahvalila.

"Ko nekoč je noč prebarval dan, si spoznal, da trpel nisi zaman,“ pravi besedilo pesmi, kar nakazuje, da njune ljubezni ne more premagati nobena težava, kar pravi tudi refren: "Zloba je ljudi odbila te, ljubezen pa med nama še kar vre.“

Anže sicer ni želel dodatno komentirati, kot Alenka je povedal le, da spot pove vse. Razkril je tudi, da ima veliko nastopov z ansamblom in da še vedno iščejo pevko.

Komentarjev 12
  • h3o 19:13 21.julij 2015.

    Matere nimajo v ljubezni sinov kaj iskat! Babure zahoene

  • matermila 14:03 21.julij 2015.

    Jo je vprašala prijatlca:ja Alenka,kaj boš pa ko boš ti stara 60 on pa 43?Kaj,kaj,si bom pa ja drugega mlajšega dobila.

  • Bozidar.Frelih 17:53 20.julij 2015.

    Dajte malo manj pisat o njima da ne bo potem spet kao prevec medijskega pritiska ko bosta sla narazen.