Magazin > VIP
4618 ogledov

Alenka Gotar: Mnogi pozabljajo, da smo javne osebnosti tudi samo ljudje in da imamo otroke

Alenka Gotar rtvslo.si
Grdi komentarji po objavi vesti o njenem prihodu na ministrstvo za kulturo.

Alenka Gotar se je v politiko podala na zadnjih državnozborskih volitvah, ko je kandidirala na listi stranke SDS. Po tem, ko je Janez Janša postal premier, je zasedla tudi mesto članice programskega sveta RTV. 

Sedaj se je razvedelo, da Gotarjeva odhaja k ministru Vasku Simonitiju, kjer naj bi skrbela za odnos z mediji, spremljala bo medijsko zakonodajo in vodila različne razpise.

Na Facebooku se je Gotarjeva zahvalila za čestitke in poudarila, da ni res, da je sodelovala pri nastanku novega medijskega zakona. "Na ministrstvo sem prišla,ko je bil ta novi zakon že napisan. Za svoje delo pri razpisih in razvidu medijev, moram pa zgolj spremljati in poznati zakone o medijih. O njih pa ne odločam, kaj šele, da bi jih napisala. Poštenje, korektnost in dialog je prava pot za nas vse. To je moje vodilo.“

Njena nova pozicija pa v javnosti ni sprožila le odobravanja, med drugim se je na Gotarjevo spravila tudi Salome, a je svojo anekdoto z LGBT-festivala, na katerem naj bi nastopila tudi Alenka, pozneje umaknila.

Nik je rekel: "Moja mamica... Vse bo v redu!" Mnogi pozabljajo, da smo javne osebnosti tudi samo ljudje in da imamo...

Objavil/a Mag Alenka Gotar dne Nedelja, 06. september 2020


"Nik je rekel: 'Moja mamica... Vse bo v redu!' Mnogi pozabljajo, da smo javne osebnosti tudi samo ljudje in da imamo otroke.. Da oni najbolj "nasrkajo" zaradi tuje zlobe. Res sem hvaležna, da imam družino, ki mi daje pogum in moč, da grem naprej. Vse je samo za vaju, Niki moj in Anže,“ se je na negativne komentarje odzvala Gotarjeva.

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 6
  • fiston 16:31 07.september 2020.

    "Sedaj se je razvedelo, da Gotarjeva odhaja k ministru Vasku Simonitiju, kjer naj bi skrbela za odnos z mediji, spremljala bo medijsko zakonodajo in vodila različne razpise." Iz tega je dovolj jasno, da je tam sploh ne rabijo.

  • blayo 15:25 07.september 2020.

    Ojoj, prizadelo jo je in mogla to objavit. Za to bo dobila dodatne negativne komentarje. In tudi to jo bo prizadela, kar bo seveda spet objavila?

  • Ender3 12:49 07.september 2020.

    Ko ne vedo, kaj bi s svojim bolanim egom gredo pa javno v politiko.