Magazin > VIP
49 ogledov

Alenka Gotar padla z odra

Alenka Gotar
1/3
Facebook
Naša priljubljena pevka je imela pred kratkim manjšo nezgodo med nastopom.

"Prvič v življenju sem nastopila v narodni noši skupaj z ansamblom Tik Tak, ki so moji zasebni prijatelji, njihov prvi tenor Boštjan Japelj pa je tudi moj učenec solopetja. Fantje so naredili hec in mojo pesem Cvet z juga preoblekli v krasno, atraktivno narodno-zabavno verzijo. Seveda sem se povabilu, da nastopim z njimi, z največjim veseljem odzvala, saj mislim, da je narodnozabavna glasba del slovenske tradicije in kulture, dobila sem tudi narodno nošo, v kateri sem se počutila naravnost odlično. In ko smo imeli generalko, sem se zapletla v neke kable, ter padla z odra. Poškodovala sem si koleno in mikrofon, a ni bilo nič hujšega in sem pela naprej," nam je svojo manjšo nezgodo v smehu razložila Alenka in dodala, da se je dobro nasmejala sama sebi, saj pravi, da je to "čisto človeško".

Simpatična pevka je kljub padcu pesem odpela odlično in navdušila občinstvo, zato se je s fanti iz ansambla odločila, da bodo novo verzijo skladbe, s katero nas je leta 2007 zastopala tudi na Eurosongu, v kratkem tudi posneli.

Odlična učiteljica

Sicer pa Alenka zadnje mesece veliko nastopa, zaposlena je tudi s svojimi učenci, ki redno pobirajo nagrade in se uvrščajo v finala naših glasbenih resničnostnih šovov. Ena izmed njih je tudi Tjaša Hrovat, ki se je za zmago na X Factorju potegovala s skupino S.W.A.G. Alenka nam je ob tem zaupala, da svojim učencem daje svoje srce, kar se očitno tudi pozna.

Komentarjev 4