Magazin > VIP
42 ogledov

Alenka je vesela, da je samska

(Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Operna pevka Alenka Gotar je na veselje mnogih spet samska. Pred nekaj meseci se je namreč razšla s podjetnikom Milanom Krajncem, novica o razhodu pa je v javnost prišla šele zdaj.

Slišali smo, da sta se z Milanom Krajncem razšla ...

Res je, da sva se z gospodom Krajncem razšla, pravzaprav nisva skupaj že nekaj mesecev, vendar o tem nisem obveščala medijev, ker se mi to ni zdelo pomembno.

 

Zakaj sta končala razmerje?

Na to vprašanje težko odgovorim, ne samo zato, ker se tiče izključno naju z gospodom Krajncem, temveč tudi zato, ker še sama težko rečem, kaj je bil pravzaprav odločilen razlog za razhod.

 

Kdo je končal zvezo?

To ni pomembno, edino, kar je pomembno, je, da je konec. In vesela sem zaradi tega.

 

Sem kot prerojena, polna zaupanja vase, s svežo energijo in novim poletom za nove projekte.
 

Se je končalo nenadoma ali sta konec pričakovala?

Dvom v iskrenost in ljubezen se je začel pojavljati že februarja letos. O tem so pisali tudi mediji. Tako je razhod samo posledica pričakovanega.

 

Koliko časa sta bila skupaj?

Manj kot leto dni.


Kaj vam pomaga preboleti razhod?

Vsekakor bom potrebovala čas, da bom razumela vse, kar se je zgodilo med nama in zakaj, prebolevati pa nimam kaj. Ko ugašata zaupanje in ljubezen, pride konec, nato si samo še oddahneš ter nadaljuješ svojo pot. Počutim se odlično. Sem kot prerojena, polna zaupanja vase, s svežo energijo in novim poletom za nove projekte.

 

Kakšni so vaši načrti za naprej?

Pravkar končujemo moj prvi CD, ki zapolnjuje glasbeno vrzel na naši sceni in nad katerim sem nadvse navdušena. Komaj čakam, da ga predstavim javnosti. Glede drugih načrtov pa toliko – kamorkoli se obrnem, se mi odpirajo vrata, ponujajo se mi novi izzivi, v moje življenje prihajajo dobri in predvsem iskreni ljudje, vse to me zapolnjuje z radostjo. Pred vami je nova Alenka, boljša kot kadarkoli doslej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.