Magazin > VIP
28 ogledov

Alenka prisega na domačo hrano

Alenka se bo 2. septembra s svojo zasedbo ponovno predstavila občinstvu na velik Žurnal24 main
Alenka Godec, ki s svojima zadnjima albumoma žanje prodajne rekorde, obožuje dobrote iz domače kuhinje, veliko pa da tudi na tradicijo.

Ena naših najboljših vokalist, Alenka Godec, ki z albumoma So najlepše pesmi že napisane in So najlepše pesmi že napisane II., podira prodajne rekorde, nam je razkrila, da rada sama prime za kuhalnico.

"Rada pripravim kaj dobrega in povabim domače. Tradicionalnih praznikov kot sta božič in velika noč se v naši družini kar držimo. Letos bom pripravila šunko v testu, barvanje jajc pa je sploh moja domena. Pobarvam jih tako za mojo družino kot za mamo in očeta. Letos se pripravljam, da bom naredila čebulne. Meni so takšni najlepši in najbolj naravni. Vem, kakšen je postopek, nisem pa si vzela še toliko časa, da bi ga preskusila v praksi. Sicer pa mi tudi barvanje z barvami vzame kar nekaj časa. Zdaj pri tem uporabljam rokavice, včasih pa sem imela prste prav lepo pobarvane. Zdi se mi, da domače dobrote malce polepšajo dom, dajo tisto domačnost, pa še kaj dobrega pojemo. Ponavadi smo za božič pri nas, za veliko noč gremo tudi h kakšnim prijateljem. Venomer se nekaj bašemo," nam je v smehu dejala Alenka.

Sicer pa pevko čaka zelo delovno poletje, saj se bo v petek, 2. septembra, s svojo zasedbo ponovno predstavila občinstvu na velikem koncertu najlepših pesmi v ljubljanskih Križankah. Tudi tokrat se bodo Alenki na odru pridružili glasbeni gostje. Med njimi bosta (zopet) Trkaj in Hannah Mancini.

"Pripravili bomo nekaj novega. Verjamem, da bo med publiko kar nekaj ljudi, ki so bili že na mojem prvem koncertu, zato ne želim, da bi šlo zgolj za ponovitev že videnega in slišanega. Pripravili bomo blok tujih skladb tujih izvajalk, ki so vplivale name kot na pevko. Med njimi sta zagotovo Whitney Houston in Mariah Carey. Zelo se že veselim in vem, da bo to ljudem všeč," nam je v zvezi z bližajočim se koncertom zaupala Alenka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.