Magazin > VIP
203 ogledov

Alenka razmišlja o tožbi proti Novi

Alenka Tetičkovič Mediaspeed.net
Po tem, ko je znani tabloid objavil napol gole fotografije Alenke Tetičkovič, ob katerih so zapisali, da se igralka na plaži predaja tudi spolnim užitkom, Alenka resno razmišlja o tožbi.

Včeraj so po zaslugi revije Nova po Sloveniji zaokrožile fotografije Alenke Tetičkovič, na katerih se sonči zgoraj brez. Ob fotografijah so se razpisali tudi o tem, da se je simpatična igralka s svojim partnerjem strastem predajala na eni izmed nudističnih plaž, misleč, da ju nihče ne opazi, a vroče dogajanje naj bi bilo dobro vidno z mimovozečih plovil.

Omenjeno pisanje je Alenko zelo razjezilo, bolj kot objava njenih napol golih fotografij. "Ko pridem domov, bom šla najverjetneje v tožbo, ker se mi ne zdi prav, da tako pišejo o meni. Da se sončim zgoraj brez, sicer ni nič takšnega, natolcevanja brez dokazov pa se mi zdijo brezvezna in zelo nesramna," nam je v pogovoru zaupala Alenka in dodala, da je zaradi objave "pretresena vsa moja družina in družina mojega partnerja".

Estradnica bo sicer poskušala še naprej uživati v počitnicah na hrvaškem otoku Krk, zaradi objave fotografij pa se ne misli skrivati in se še vedno namerava sončiti brez zgornjega dela kopalk.

Komentarjev 3
  • svizec 08:39 19.avgust 2012.

    Kdo pa sploh kupuje in bere ta rumen cajtng

  • xbit 12:31 15.avgust 2012.

    Edino pravilno!!! To, kar si privoščijo te pofl "cajtngi" je že neokusno!!

  • dragec 11:37 14.avgust 2012.

    alenkica, pa zakaj bi jih tožila? saj, skupinski sex je lep